Philip Morris

Philip Morris

Între 2005 și 2011, agenția noastră a oferit servicii de coordonare pentru toate echipele de vânzări promoționale, la nivel național, pentru toate brandurile de țigări incluse în portofoliul Philip Morris România, ocupându-se atât de recrutarea și selectarea personalului pentru promovare, cât și de instruire și evaluare.

Între 2008 și 2011, agenția a implementat peste 40 de proiecte promoționale la nivel național, asigurându-se de implementarea tuturor programelor de comunicare (prin rotirea brandurilor conform ciclurilor de vânzări).

Responsabilitățile agenției au fost coodonarea, în numele Philip Morris România, a echipei naționale de vânzări – până la 230 de hostesse pe proiect, asigurarea procesului de recrutare si selecție precum si instruirea și evaluarea personalului. În ceea ce privește implementarea, agenția s-a asigurat de urmărirea și implementarea politicilor corporate interne și externe, gestionarea stocului de materiale promoționale, inclusiv țigări, și follow-up la bugetul pentru proiecte.

Philip Morris
Philip Morris
Philip Morris
Philip Morris