Recomandăm

Pentru că ne-au fost utile, atât prin calitate cât şi prin cantitate, prin acţiune şi prin reacţiune, pentru că ne-a plăcut ce am văzut la ei, ţinem să ne manifestăm aprobarea şi sprijinul: le merită.

comm-world.com
Help is on your doorstep: acesta este crezul CommWorld, un grup european independent de comunicare în marketing. Raţiunea existenţei CommWorld este aceea de a răspunde cerinţelor clienţilor, comunicând despre aceştia atât la nivel local, cât şi global.

uapr.ro
Uniunea Agenţiilor de Publicitate din România urmăreşte apărarea intereselor agenţiilor de publicitate, susţinerea proiectelor relevante pentru industrie şi ridicarea standardelor profesionale.

iaa.ro
International Advertising Association este un parteneriat strategic unic, care apără interesele comune ale tuturor disciplinelor din întregul spectru al comunicării de marketing, de la agenţii de publicitate, până la companii mass-media, agenţii şi firme de marketing direct, cât şi ale practicanţilor individuali.

mad.co.uk
Pentru că dau cele mai actuale ştiri din marketing, advertising, media şi design. Un portal care nu doar publică ştiri, face o introspecţie asupra posibilului impact al afacerii tale, departamentului sau industriei din care faci parte.

warc.com
Pentru că World Advertising Research Centre este o companie independentă dedicată recunoaşterii şi promovării excelenţei în marketing. Parteneriatul cu unele dintre cele mai importante firme din industrie şi echipa editorială plasează WARC ca o sursă de informare unică.

adplayers.ro
Publicaţia online din domeniul media şi advertising şi alerte e-mail în timp real cu cele mai importante ştiri din publicitatea românească.