Eveniment LeasePlan

Începând cu august 2008, LeasePlan România are alături echipa Heat Advertising pentru a comunica eficient pieţei româneşti beneficiile leasing-ului operaţional.

Cu sedii în peste 30 de ţări şi titlul de lider pe piaţa europeană în managementul de flote, LeasePlan a ales Heat Advertising pentru comunicarea din România, întrucât s-a dovedit a fi cea mai eficientă şi creativă interfaţă de promovare.

În acest context, Heat Advertising a ales sa conducă o cercetare de piaţă, atât calitativă, cât şi cantitativă, pentru a afla percepţia publicului şi a posibililor clienţi despre leasing-ul operaţional. A urmat organizarea unui call center pentru business development care a fost dublat de o campanie online de promovare a LeasePlan, precum şi de un eveniment prilejuit şi de împlinirea unui an de operaţiuni LeasePlan în România.

Evenimentul organizat de Heat Advertising în noiembrie 2008 a constituit apex-ul campaniei de promovare de anul trecut, bucurându-se de un real succes în rândul clienţilor şi partenerilor LeasePlan.