Galerie Foto: Întâlnirea
CommWorld de primăvară
Arhus, Danemarca, 2008

Workshop într-un avion Boeing 727, lupte cu vikingii, creaţie europeană de publicitate, mâncărică la ceaunul focului de tabără, lâna colorată organic, ce pot avea toate astea în comun?

Fiecare întâlnire cu membrii CommWorld ne reaminteşte că oameni ce provin din ţări şi culturi diferite pot vorbi o limbă comună, cea a publicităţii.

La sfârşitul primăverii lui 2008, între 21 şi 24 mai, ne-am lăsat găzduiţi de agenţia daneză 727, cu toate că nu am uitat că ne-au înfrânt (cu urme de zdrobire) în calificările pentru Europenele de fotbal din 2004.

Înconjuraţi de oraşul-bijuterie Aarhus, unde confortul calm se împleteşte cu urmele unui trecut pirateresc, planneri sosiţi din ţările CommWorld au complotat la construirea unei stări de spirit speciale în lumea publicităţii europene.

Adică o stare colaborativă de căutare a unui ansamblu de parametri de sustenabilitate în strategiile de publicitate şi în abordarea raporturilor cu clienţii.

Cu alte cuvinte, dragă cititorule, ne-am întâlnit să discutăm despre cum să facem publicitate şi afaceri cu clienţii CommWorld, într-un mod care poate fi susţinut pe termen lung, şi, în acelaşi timp, cât mai ecologic, cât mai profitabil, cât mai colorat.

Pentru mai multe imagini >>>intră în galerie