"Heat Advertising lansează www.heat.ro"

Bucureşti, 22 iunie 2009

Heat Advertising marchează împlinirea a opt ani de activitate pe piaţa de publicitate din România, aducând în atenţia clienţilor, partenerilor şi prietenilor săi noul website, www.heat.ro.

Fidelă manierei proprii de a gândi publicitatea – Advertising with a spark – echipa de profesionişti de la Heat vorbeşte, pe www.heat.ro, nu doar despre comunicare, mărci, pasiune, scântei inspiraţionale şi umor, ci şi despre propria sa filozofie. Aceea de a aborda, după un anumit cod moral, relaţiile de afaceri, integrarea în comunitate, susţinerea categoriilor sociale marginale sau responsabilitatea protejării mediul înconjurător. Veţi regăsi în portofoliul inclus pe www.heat.ro o selecţie a lucrărilor dezvoltate de către agenţie, care punctează repere în timp şi dau o măsură a evoluţiei sale din 2001 până astăzi.

Heat Advertising a dezvoltat proiecte pentru clienţi precum Unilever South Central Europe, Brau Union, Eximbank România, Porsche România, L’Oreal România, Beiersdorf România, Lease Plan România, Ursus Breweries, Topway Industries, Whirlpool România, SSL România (Durex, Scholl) sau JTI România, pentru a aminti doar o parte dintre companiile care au beneficiat de serviciile de comunicare oferite de echipă. Experienţa vastă a conferit, în timp, soliditate unei echipe atipice a cărei funcţionare este guvernată de echilibru şi dezbatere.