LeasePlan România – 1 an de succes pe piaţa românească

[Comunicat de presa LeasePlan, 27 noiembrie 2008]

Bucureşti – 27 Noiembrie 2008 – LeasePlan România a aniversat un an de activitate pe piaţa românească. Evenimentul, organizat de Heat Advertising şi regizat de Beatrice Rancea, a avut loc în sala Terra Grand Ballroom a hotelului Parc şi a strâns laolaltă peste 100 de invitaţi. Muzica, dansul şi videoproiecţiile au fost elemente care au punctat pentru audienţă reperele principale ale primului an de activitate.

Ambiţia LeasePlan, aceea de a depăşi aşteptările clienţilor săi, a fost demonstrată încă o dată. În cifre, conform afirmaţiilor lui Bogdan Apahidean, Managing Director al LeasePlan România, anul 2008 a fost unul foarte bun, compania depăşindu-şi cu 10% targetul propus, ajungând astfel la un total de peste 1100 de autovehicule în administrare, ceea ce face ca societatea să se claseze pe locul 1 în ceea ce priveşte vânzările în faza de start-up, atât la nivel de corporaţie, cât şi la nivel local.

De asemenea, pentru a veni în întâmpinarea clienţilor săi, în septembrie 2008, LeasePlan a lansat şi modulul de raportare on-line intitulat Fleet Reporting, serviciu prin intermediul căruia se pot accesa, într-un mod sistematizat, un număr mare de rapoarte privind:

  • structura flotei auto - în funcţie de devierea faţă de numărul de kilometri contractaţi, de tipul de combustibil, mărci/modele;
  • statisticile - pe autovehicul şi pe conducător auto , număr de înmatriculare, centre de cost cu referire la consumul de carburant, accidente, operaţiuni de întreţinere şi reparaţii, etc;
  • balanţă de costuri efective - costuri bugetate, pentru utilizatorii produsului PartnerPlan.

Portofoliul actual de clienţi LeasePlan România grupează domenii variate de activitate: ITC& telecomunicaţii, farmaceutic, bancar, asigurări, industrial, FMCG, construcţii. Printre clienţii companiei se numără: IBM, Siemens, Actavis, Bancpost, BCR, ING Asigurări de Viaţa, 3M, Colgate – Palmolive.

LeasePlan Corporation este lider european în domeniul leasingului operaţional şi al managementului de flote. De asemenea, este unul dintre jucătorii globali de top, cu birouri în 30 de ţări, pe 5 continente.

Mai multe detalii privind LeasePlan România sunt disponibile accesând www.leaseplan.ro