"Sunsilk" şi "Untdelemn de la Bunica" – programe naţionale prin Heat Advertising

[Comunicat de presă Heat Advertising, 11 ianuarie 2006]

Heat Advertising a încheiat anul 2005 în forţă, Sunsilk şi Untdelemn de la Bunica fiind două dintre mărcile pentru care agenţia a dezvoltat şi implementat campanii de promovare directă. Cele două campanii derulate la nivel naţional au pus în acţiune în perioada noiembrie - decembrie o echipă numeroasă (peste 450 de persoane) formată din promoteri, team leaderi şi coordonatori zonali, având ca obiectiv principal crearea unei legături emoţionale între mărcile promovate şi consumatorii acestora. Interacţiunea cu publicul ţintă s-a derulat prin mecanisme diferite.

Campania "Untdelemn de la Bunica – Te unge cu sute de premii" a constat în premierea consumatorilor (cumpărătorilor) mărcii în magazinele selecţionate din 42 de oraşe. Suplimentar, consumatorii din întreaga ţară au putut participa la o tragere la sorţi cu premii constând în electrocasnice Philips. Marele premiu al promoţiei naţionale, în valoare de 10.000 Euro, a fost câştigat de doamna Nicoleta Pleşa din Constanţa. Pentru marea tragere la sorţi au fost trimise peste 32.000 de taloane valide la căsuţa poştală dedicată concursului. Valoarea totală a premiilor a depăşit 100.000 Euro.

Pentru Sunsilk, Heat Advertising a ales ca metode de implementare samplingul organizat în centre universitare şi spaţii aglomerate din cele mai mari oraşe ale ţării, precum şi programul de ofertă specială din magazine selecţionate. Consumatoarele au primit gratuit mostre Sunsilk de 75 ml. Sarcina principală a echipei a fost cea de a prezenta consumatoarelor beneficiile utilizării variantelor SUNSILK.

Olpo Ulei S.A este una din cele mai respectate companii din domeniul uleiului îmbuteliat, care are în portofoliu două mărci de ulei: "Untdelemn de la Bunica" – marca premium - şi "Olpo".

Sunsilk este o marcă a Unilever South Central Europe şi lider de piaţă în segmentul balsamurilor cu o cotă de piaţă de 16,6% (conform AC Nielsen Retail Audit septembrie – octombrie 2005).

Heat Advertising este o agenţie de publicitate TTL (through-the-line), cu o puternică expertiza BTL (below-the-line), înfiinţată în anul 2001, membră a CommWorld Marketing Communication Network. În 2005, Heat Advertising a derulat proiecte pentru Unilever South Central Europe, Olpo Ulei SA, Johnson WAX, Henkel, Brau Union, ORKLA Foods, Kodak, Henkel Bautechnik. Din portofoliul Heat Advertising au mai făcut parte clienţi precum: Connex, Topway Industries, JT International România, SSL România, Sanoma Hearst, Danone România, CPC (Knorr), Delhaize Group (Mega Image), DUFA România, ş.a.