Ochi pe degete

Asociaţia OPD, sprijinită de Heat Advertising, susţine proiecte artistice şi educative în zone restrictive ale societăţii.

OPD formează o infrastructură menită să aducă împreună elevi din şcolile speciale, profesorii lor şi artişti, într-o încercare de a scoate la iveală impulsurile creative ale acestor protagonişti.

Creaţii ale minţii şi ale sufletului, reuşitele celor care se întâlnesc în aceste proiecte nu pot fi închise într-o cutie şi aşezate într-o categorie, ele sunt o imagine a libertăţii spiritului.

Beneficiind de suportul Heat Advertising, asociaţia OPD găzduieşte un număr de proiecte cu diverse modalităţi de expresie, într-un parteneriat continuu cu mai multe instituţii de învăţământ şi artistice.

Proiectul "Ochi pe Degete" este de natură tactilă, îi aduce pe copii şi artişti în contact cu maleabilitatea şi plasticitatea pământului modelat, ars şi pictat.

Alte proiecte, cum ar fi "Gânduri în Mişcare", aduc interacţiunea în lumea filmului, încercând să stimuleze imaginaţia neîngrădită a celor mai creativi participanţi la cursurile de modelaj. Personajele modelate în plastilină capătă viaţă şi copiii au ocazia să înţeleagă modalităţi de expresie pe care le credeau de neatins.

>>> mai multe detalii pe www.ochi-pe-degete.ro