Copacul Magnific

Un copac este o promisiune.

Este promisiunea aerului mai curat pe care îl vom respira, şansa unei păduri ce încă nu există, bucuria unui pământ sigur şi primitor, visul magnoliilor de mai, boema picnicului umbros de vară, savoarea merelor de toamnă, este poezia zăpezii de Crăciun. Pentru că vrem ca toate acestea să nu se piardă, noi, Heat, ne-am implicat in iniţiativa infiinţării asociaţiei "Copacul Magnific".

Facem profitabilă recuperarea hârtiei

"Copacul Magnific" este o iniţiativă de recuperare a hârtiei uzate din şcoala sau universitatea în care înveţi, din firma sau clădirea de birouri în care munceşti zi de zi. Nu ne oprim însă aici: grija noastră pentru natură se traduce în acţiuni ecologice.

Un mecanism eficient

Traseul de salvare a hârtiei e simplu: partenerii donează in fiecare lună deşeurile, iar "Copacul Magnific" le colectează şi transportă către un reciclator industrial. Fondurile obţinute sunt folosite pentru proiecte propuse de membrii cu drept de vot ai asociaţiei.

Beneficii şi implicare

Transportul şi logistica deşeurilor sunt asigurate pentru fiecare partener, eficient şi economic.

Cantitatea de hârtie donată este înregistrată la fiecare colectare, iar rezultatele sunt comunicate direct fiecărui partener şi publicate.

La fiecare 6 luni, într-o întâlnire cu partenerii, asociaţia discută rezultatele şi direcţiile de dezvoltare. Fiecare membru se poate implica în acest moment în conceperea acţiunilor finanţate de asociaţie.